Behangboeken

Zoeken
Picture: Behang

Behang

Nieuwe collecties worden ontworpen door onze creatieve in-house studio, die gericht is op de nieuwste trends en technische innovaties op het gebied van onze producten. De creativiteit van onze ontwerpers, in combinatie met de zorg en precisie die kenmerkend zijn voor onze collecties, resulteren in grafische ontwerpen die zijn gebruikt in tal van projecten over de hele wereld.

Picture: Maison Deco

Maison Deco

Dit label presenteert met trots de combinatie van het authentieke uiterlijk van handbedrukt behang uit vervlogen tijden en de nieuwste mogelijkheden en stijlen van vandaag. Het label staat voor de hoogste kwaliteit behang inclusief de voordelen van milieuvriendelijk materiaalgebruik en hightech produktietechnieken, terwijl de ontwerpen een lofdicht brengen aan de oorspronkelijke schoonheid van papierbehang.

Picture: Design label

Design label

Alle BN design label behang collecties zijn gemaakt in samenwerking met (inter)nationale interieur- en fashion designers. Hier een lijst van designers waar we behang collecties mee hebben gemaakt: Rivièra Maison, Designed For Living, Katarina Stupavska, Edward van Vliet and Mart Visser.