Nieuws

Picture: Letter of Inspiration maart

Letter of Inspiration maart

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van maart en het thema is: Arty Walls!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration februari

Letter of Inspiration februari

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van februari en het thema is: Soft Touch!

Lees verder
Picture: Ons Kate Moss fotobehang in VT Wonen

Ons Kate Moss fotobehang in VT Wonen

Ons zwart-witte Kate Moss custom made BN No Limits fotobehang is te zien in ‘de binnenkijker’ van de vtwonen magazine die NU in de winkel ligt! De foto's werden gemaakt in het super sfeervolle huis van Sanne van interieurblog Enstijl Interieur. Zie hier haar blog!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration Januari

Letter of Inspiration Januari

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van januari en het thema is: Modern Interior Design!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Neo Royal by Marcel Wanders

Nieuwe behang collectie: Neo Royal by Marcel Wanders

De lancering van een nieuwe collectie Neo Royal van Marcel Wanders en BN straalt een leven van luxe uit. Verwen uw zintuigen en verander uw interieur met eigentijdse ontwerpen die de rijke schoonheid van het koninklijke leven weerspiegelen. Als onze perceptie van het verleden vervaagd, krijgen we de kans om deze te herdefiniëren.

Gedurfde mannelijke ontwerpen, diepe tinten en expressieve, met de hand geschilderde damasten voor een spannend en authentiek leven. Eclectische, visuele elementen komen samen in een mix van fluweel en gouden applicaties, zoals de vrouwelijke kant van deze collectie u presenteert. Soortgelijke materialen in lichte en luchtige champagne tinten. Deze patronen zijn elegant en verfijnd, met fijne gouden aquarel druppels, fonkelende edelstenen en heldere parels.

Van de metallic versieringen tot de aangepaste embossing, BN’s geavanceerde printtechnologie brengt de hedendaagse, gelaagde kunstwerken van Marcel Wanders tot leven. Met een uitgebreide collectie van 14 ontwerpen in meer dan 62 kleurstellingen, met de hand geschilderd, kunt u een gepersonaliseerd interieur creëren vol met karakter, verrassing en opwinding.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Glassy

Nieuwe behang collectie: Glassy

De transparantie van aquarel verf is het uitgangspunt van de Glassy collectie. Verschoten abstractie in combinatie met een vleugje van de natuur. Muren die er kwetsbaar uitzien, maar licht en ontspannen tegelijkertijd. Handgemaakte kunst over je hele muur.

De see-trough ontwerpen en geschilderde lagen geven diepte en creativiteit aan je muur en geven een vrouwelijke touch aan uw kamer. Deze collectie omarmt romantische interieurs binnen een palet van pastel kleuren. Glassy: Geschilderd met emotie, gemaakt met vakmanschap.

Imagine what your wall can be.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Loft

Nieuwe behang collectie: Loft

Moderne, geometrische ontwerpen worden samengevoegd met door de natuur geïnspireerde elementen. Deze collectie bevat onverwachte combinaties in kleur en design. Loft is verfijnd en verleidelijk. Het is koppig maar toegankelijk. Het is strak, maar toch speels.

Loft draait allemaal om de ‘style twist’. Het is gemaakt met de BN Arts & Craft focus: in design en in uitvoering.

Het combineren van de 2D- en 3D-ontwerpen zorgt voor vervreemding en materiaal illusies in uw omgeving. Het is de combinatie van minimalisme en futurisme die ervoor zorgt dat uw interieur spannend blijft.

That’s what a wall can be.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Indian Summer

Nieuwe behang collectie: Indian Summer

Indian Summer brengt exotische avonturen in huis. Een collectie voor interieur liefhebbers die verder kijken dan grenzen en die zich altijd en overal laten inspireren door kunst, fashion, kleuren en interieurs die ze wereldwijd zien.

Oosterse patronen in combinatie met Westerse interieurs. De gelaagdheid van verschillende structuren creëren speciale muren.

Indian Summer is een mix van verweerde basics en stijlvolle, handgemaakte behangontwerpen. Het heeft dat speciale gevoel van mooie souvenirs die je in huis hebt, die je herinneren aan je reizen. Indian Summer neemt je mee terug in de tijd, naar plaatsen, geuren en gevoelens. Het is een collectie gemaakt voor kosmopolitische interieurs.

Imagine what your wall can be.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Color Stories

Nieuwe behang collectie: Color Stories

Elke kleur heeft zijn eigen verhaal: op basis van de natuur, gebaseerd op muziek, op basis van plaatsen of op levensmiddelen. Alle dingen in het leven waar we van genieten. Color Stories is geïnspireerd door gevoelens die we hebben bij de mensen die we hebben ontmoet, het voedsel dat we hebben geproefd, de plaatsen die we hebben bezocht en de dingen die we hebben gehoord. Kleuren roepen emoties op. Kies een herinnering of emotie die je lief hebt en kies de kleur die ermee gepaard gaat.

Het is meer dan alleen een effen gekleurde muur. Het heeft diepte, lichtheid en gelaagdheid. Alle kleuren zijn ingedeeld in verschillende kleurgroepen. Vind de juiste kleur voor uw huis met onze uni-collectie Color Stories.

Imagine what your wall can be.

Lees verder
Picture: Heimtexitl 2017

Heimtexitl 2017

We hopen u weer te ontmoeten tijdens Heimtextil 2017. Kom en bekijk onze nieuwe collecties bij onze BN stand. Zie hier eensneak preview van onze komende behang collecties Color Stories and Loft!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration december

Letter of Inspiration december

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van december en het thema is: Winter Interior Design!

Lees verder
Picture: Van Gogh fotobehang amandelbloesem

Van Gogh fotobehang amandelbloesem

Dit fotobehang van het beroemde schilderij amandelbloesem komt uit onze Van Gogh collectie en werd op maat besteld en geplakt in een keuken. Een project van Jet Helsloot interieur design & fotografie.

Lees verder
Picture: Dutch Masters in museum Düsseldorf

Dutch Masters in museum Düsseldorf

Bling Bling Baby! Onze Dutch Masters Digital Wallcoverings te zien bij de aankomsthal van de tentoonstelling in het NRW-Forum museum in Düsseldorf! Deze digital is ontworpen door interieur designer Katarina Stupavska! Ze hebben deze print ook gebruikt voor het boek over de tentoonstelling! Klik hier voor meer informatie over het NRW-Forum.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration november

Letter of Inspiration november

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van november en het thema is: Autumn Colored Home!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration oktober

Letter of Inspiration oktober

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van oktober en het thema is: Botanic Interior!

Lees verder
Picture: Hotel met ons Designed for Living behang

Hotel met ons Designed for Living behang

Het Court Garden Hotel, dat zich midden in het centrum van Den Haag bevindt, is het groenste hotel van Nederland. En dat voeren zij ook door in de interieurstyling. Zo gebruikten ze ons tropische Designed for Living behang! Bekijk hier het filmpje!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration september

Letter of Inspiration september

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van september en het thema is: Graphic interior design!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Sweet Dreams

Nieuwe behang collectie: Sweet Dreams

Een zacht gevoel en zacht om te zien, dit behang uit onze Sweet Dreams collectie. Gladde en natuurlijke texturen zijn bedekt met zoete ontwerpen. Deze dromerige, vrouwelijke collectie is rustgevend, gezellig en creëert een neutrale en relaxte sfeer. In deze collectie vind je charmante bloempatronen in zachte poederachtige tinten. Werken in een rustgevend palet van koele pastels en warmere beige tinten is ontspannen. Het behang is rustig en kalm maar toch rijk. Sweet Dreams makes your dreams come true.

Verkoop adviesprijs:

€ 34,95 per rol
Fotowanden 372 cm x 280cm € 199,00

Blader nu hier door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Curious

Nieuwe behang collectie: Curious

Curious is geïnspireerd door de schoonheid van huiden, gecombineerd met een vleugje klassiek. Elegant, gestructureerd leer met een zachte, soepele touch kan gemixt worden met de mooie, gekrulde ornamenten. The croco huiden en chique veren van deze collectie zijn bedekt met een subtiele metallic effect. Het is gemakkelijk om een buitengewone look te creëren. Of u nu een all over thema print, of dat u een ware blikvanger voor accentmuur wilt, maak nu een visuele reis door de talloze beschikbare prints. Deze collectie bevat verfijnde wallpapers met prachtige tinten die een WOW-effect op uw muren geven. Diepe donkere tinten zijn een geweldige match met de frisse, kleurrijke tinten van deze collectie. Are you getting Curious?

Verkoop adviesprijs:

17919 - 17939 € 44,95 per rol
17940 - 17975 € 54,95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration Augustus

Letter of Inspiration Augustus

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van augustus en het thema is: Mediterranean Feeling! In deze LOI zie je een aantal dessins uit de komende nieuwe collectie Sweet Dreams! Deze collectie is binnenkort verkrijgbaar.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Essentials

Nieuwe behang collectie: Essentials

De Essentials collectie is een mix van urban en natuurlijke elementen. De perfecte combinatie tussen cultuur en handgemaakte materialen. Mediterraanse tegels, bamboe en gewoven kelim kleden geven je ruimte een boho chic gevoel. De Essentials wallcoverings bevatten de huidige authentieke uitstraling. Zacht kurk met metallic details en gebarsten achtergronden creëren een originele, industriële uitstraling. Warm rood, bruin, oranje en roze tinten zijn gemixt met groen, grijs, blauw en wit tinten. Essentials is tijdloos en lijkt verweerd door de tijd. Ruw beton en roestige oppervlakken met een gladde touch zijn een perfecte combinatie met de matte, ruwe uni's van deze collectie.

Verkoop adviesprijs:

€ 34.95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration juli

Letter of Inspiration juli

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van juli en het thema is: Skins! In deze LOI zie je de dessins uit de nieuwe collectie Curious! Deze collectie is geïnspireerd door verschillende dierenhuiden en is binnenkort verkrijgbaar.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Hej

Nieuwe behang collectie: Hej

Het unieke Scandinavische gevoel met zachte tinten en modern, grafisch ontwerp is multi-inzetbaar. Het combineren van verschillende dessins binnen deze collectie kan prachtig werken. Of combineer de verschillende patronen met de uni’s en houd alles in dezelfde kleurfamilie. Verfrissend koele blauw, groen, grijs en lila tinten zetten de toon, ondersteund door rustige wit- en beige tinten. Deze collectie geeft uw huis dat tijdloze gevoel. Maak van uw muur de eye-catcher van uw interieur en houd de rest van de kamer mooi en eenvoudig. Met de HEJ collectie brengt u de luxe van Scandinavisch design in uw huis.

Verkoop adviesprijs:

€ 27.95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration juni

Letter of Inspiration juni

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van juni en het thema is: Classic Home!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration mei

Letter of Inspiration mei

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van mei en het thema is: Sugar Sweet Summer!

Lees verder
Picture: Van Gogh Digital door Zuiver & Westwing

Van Gogh Digital door Zuiver & Westwing

Prachtig resultaat met ons Van Gogh digital behang door product developer at Zuiver; Richard Halberstadt. Deze binnenkijker is nu te zien en te lezen op de blog van Westwing NL! Klik hier om alle afbeeldingen te zien en het verhaal achter deze styling te lezen.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration april

Letter of Inspiration april

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van april en het thema is: Bedroom Trends!

Lees verder
Picture: 50 Shades of Colour interieurblog

50 Shades of Colour interieurblog

By Christiana transformeerde haar woonkamer met ons 50 Shades of Colour behang. Lees hier haar blog over haar zoektocht naar een leuk behang en bekijk daar ook de andere fijne plaatjes die zij heeft gemaakt.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration maart

Letter of Inspiration maart

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van maart en het thema is: It's Mint to be!

Lees verder
Picture: Chacran in Gaafgoed magazine

Chacran in Gaafgoed magazine

'Ideaal om het lentegevoel in huis te halen, is deze collectie muurbehang Chacran van BN Wallcoverings. Basis is de natuur, met veel vlinders, insecten, pauwen en bloemen. Er zijn romantische zachte kleuren beschikbaar tot donkere dessins met accenten van goud, koper en oker. Door het reliëf en de metallic accenten ontstaat een mooi spel van licht en schaduw.'

Lees verder
Picture: Van Gogh cafe Korea

Van Gogh cafe Korea

Prachtig Van Gogh café in Korea met ons fotobehang van de beroemde Amandelbloesem van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Bekijk hier hun website voor meer foto's.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration februari

Letter of Inspiration februari

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van februari en het thema is: It's Gold!

Lees verder
Picture: Van Gogh fotobehang

Van Gogh fotobehang

Ons Van Gogh fotobehang door een indirecte klant uit Samara (Rusland). Wil je ook zo'n mooie fotowand, klik dan hier!

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration januari

Letter of Inspiration januari

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit, en dit is de eerste van dit nieuwe jaar! Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van januari en het thema is: Textile Walls!

Lees verder
Picture: BN Webshop online!

BN Webshop online!

Sinds vandaag hebben we een webshop op onze website! De webshop is uitgerust met een zoekfunctie waarbij je eenvoudig kunt zoeken op kleur, patroon, referentienummer en collectie. Verder is de rollencalculator een handig hulpmiddel om het aantal rollen te berekenen dat nodig is om een muur of ruimte te behangen. Daarnaast kun je nu eenvoudig en snel één of meerdere behangstalen bestellen. Bekijk de webshop nu zelf!

Lees verder
Picture: We are ready for Heimtextil 2016

We are ready for Heimtextil 2016

Sinds vandaag is de Heimtextil 2016 in Frankfurt begonnen. De eerste reacties op de stand en de nieuwe collecties zijn lovend en we kijken dan ook uit naar de rest van de dagen. Hier alvast wat sfeerbeelden vanaf onze stand! Voor meer updates check ons Facebook of instagram account!

Lees verder
Picture: Filmpje over de Dutch Masters collectie

Filmpje over de Dutch Masters collectie

We zijn trots om jullie het filmpje over onze nieuwe Dutch Masters collectie te laten zien die we in samenwerking met Panhuizen Helmond hebben gemaakt. Deze collectie is geinspireerd door grote meesterwerken uit het Rijksmuseum Amsterdam.

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Chacran

Nieuwe behang collectie: Chacran

De basis van de collectie Chacran ligt in de natuur. Vlinders, insecten, pauwen en bloemen maken dit behang tot een sprookjes-achtig decor. De diversiteit van de natuur is ook terug te zien in het kleurenpalet van deze collectie. Van romantische en zachte aquarellen tot donkere dessins met accenten van goud, oker en koper. Krachtige vormen en subtiele structuren zijn samengevoegd tot een spannend behang. Door het reliëf en de metallic accenten ontstaat een interessant spel van licht en schaduw. Chacran transformeert uw muren tot een sprookje uit Duizend-en-een-nacht.

Verkoop adviesprijs:

18441 - 18446 € 39.95 per rol
Alle andere nummers € 34.95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Vivre

Nieuwe behang collectie: Vivre

Vivre: Grafische takjes, gestileerde bloemmotieven en draaiende lijnen op een textiele ondergrond. Wit, grijs en beige tinten worden opgevrolijkt door subtiel geel, roze en blauw. De veelzijdige vormen zijn gedecoreerd met frisse en eigentijdse kleuren. De lijnen van de dessins geven dit behang een geheel eigen dynamiek. De Vivre collectie zorgt voor een heldere en huiselijke atmosfeer in elke kamer van uw thuis.

Verkoop adviesprijs: € 27.95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Maison D'Eco behang collectie: Pure Passion

Maison D'Eco behang collectie: Pure Passion

Wil je een subtiel schitterende blos op de wangen van je muren? Pure Passion van Maison d'Eco heeft zachte, warme kleuren en een glinsterende ondergrond die speelt met het licht. Mysterieuze Paisleys, gestilleerde bloemen, strepen en het grafische hexagon patroon zijn aangebracht in een krijtverfachtige opdruk en temperen de gloed, evenals het matte goud en zilver. Een rijke en verleidelijke behangcollectie met een jazzy gevoel die de rest van het interieur genoeg ruimte laat om ook te schitteren.

Verkoop adviesprijs: € 54,95 per rol

Bekijk hier het online behangboek!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie: Dutch Masters

Nieuwe behang collectie: Dutch Masters

Deze collectie is geïnspireerd door grote meesterwerken uit het Rijksmuseum Amsterdam. In deze collectie ontstaan weelderige bloemen op een diepzwarte achtergrond, en bloeiend in vintage-geïnspireerd grijs, diep rood, en crème.

De nostalgische tulpen zijn afkomstig van het schilderij ‘Stilleven met bloemen’ van Hans Bollongier (1639). De kleurrijke bloemenslinger komt uit het schilderij ‘Festoen van bloemen om een buste van Flora’ van Jan Philip van Thielen (1665). De Digital Wallcoverings zijn ontworpen door een ‘Dutch Master’ uit de 21e eeuw; interieur en fashion print designer Katarina Stupavska. Katarina: ‘Mijn fascinatie voor het maken van prints is dat ze een verhaal kunnen vertellen. Voor elke emotie, elk doel, kan er een print worden gemaakt.' Maak van je muur een meesterwerk met onze Dutch Masters!

Verkoop adviesprijs:
17790 - 17806 €54,95 per rol
17810 - 17841 €44.95 per rol

Blader nu door het online behangboek!

Lees verder
Picture: Nieuwe Design label behang collectie: Rivièra Maison

Nieuwe Design label behang collectie: Rivièra Maison

Met trots presenteren we onze design label behang collectie Rivièra Maison! We hebben deze hogewaardige behangcollectie gemaakt in samenwerking met het succesvolle Nederlandse interieurmerk Rivièra Maison!

Verkoopadviesprijs: € 49,95 per rol

Bekijk hier het online behangboek!

Lees verder
Picture: Letter of inspiration december

Letter of inspiration december

Iedere maand brengt BN Wallcoverings een 'Letter of Inspiration' uit. Dit is alweer de laatste van dit jaar! Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals 'Fashion and Living' met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Deze is van december en het thema is: Scandanavian Home!

Lees verder
Picture: Letter of inspiration november

Letter of inspiration november

Iedere maand brengt BN een ‘Letter of Inspiration’ uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals ‘Fashion and Living’ met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Dit is de Letter of Inspiration van november en het thema is: Northern Style inspired home!

Lees verder
Picture: BN vanavond te zien in Het Klokhuis

BN vanavond te zien in Het Klokhuis

Altijd al willen weten hoe behang wordt gemaakt? Vergeet dan niet om vanavond naar het Klokhuis te kijken! In de uitzending is te zien hoe behang gemaakt wordt in onze fabriek. Het Klokhuis wordt elke dag uitgezonden van 18:25-18.40 uur via Nederland 3.

Lees verder
Picture: Onze Letters of Inspiration zijn nu high res te downloaden vanaf onze website!

Onze Letters of Inspiration zijn nu high res te downloaden vanaf onze website!

Na vele verzoekjes om hoge resolutie beelden zijn onze Letters of Inspiration nu ook eenvoudig (high res) te downloaden vanaf onze website! Je hoeft je alleen (gratis) te registreren en je kunt ze direct downloaden. Klik hier om direct door te gaan naar onze BNpictures website! Lukt het niet, om kom je er niet uit? Neem dan contact op met Clasina van onze marketing afdeling: cvgalen@bnint.nl.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration Oktober

Letter of Inspiration Oktober

Iedere maand brengt BN een ‘Letter of Inspiration’ uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals ‘Fashion and Living’ met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Dit is de Letter of Inspiration van oktober en het thema is: Luxury Autumn Walls!

Lees verder
Picture: DFL in magazine Exclusief wonen in het Gooi

DFL in magazine Exclusief wonen in het Gooi

Een uitgebreid interview met Jantien en Noor van Designed for Living in magazine Exclusief wonen in het Gooi. Daarin vertellen zij over de totstandkoming van onze tropische behangcollectie! Lees hier het hele interview!

Lees verder
Picture: Van Gogh behang in blog Binti Home voor Hema

Van Gogh behang in blog Binti Home voor Hema

Souraya Hassan van Binti Home heeft een leuke blog gemaakt voor Hema. Dit keer ging het over woonkamerstyling in pasteltinten. En wat zagen we op de achtergrond? Ons Van Gogh behang ingelijst! Leuk idee! Bekijk en lees hier de hele blog.

Lees verder
Picture: Letter of Inspiration September

Letter of Inspiration September

Iedere maand brengt BN een ‘Letter of Inspiration’ uit. Deze letter is bedoeld om behang trends, zoals ‘Fashion and Living’ met elkaar te verbinden, combinaties en trendkleuren te laten zien en natuurlijk om onze behang collecties onder de aandacht te brengen. Dit is de Letter of Inspiration van september en het thema is: Do it yourself Wallspiration!

Lees verder
Picture: Layers door Studio LN Brasil

Layers door Studio LN Brasil

Mooi project van Studio LN Brasil met onze Layers by Edward van Vliet wandbekleding! Bekijk hier de website van Leandro Neves voor foto's van het gehele project!

Lees verder
Picture: Nieuwe behang collectie Summer Breeze

Nieuwe behang collectie Summer Breeze

Bomen in bloei, mooie zomerluchten en kleurrijke bloemen overal; we houden allemaal van de zomer. Je kunt je huis elke dag van het jaar dezelfde sfeer geven. Blader nu door het online behangboek en bekijk alle kleuren en patronen!

Lees verder
Picture: DFL in Magriet

DFL in Magriet

Leuk artikel in de Margriet over Jantien Nunnikhoven van Designed For Living waarin zij vertelt over de nieuwe DFL behang collectie! Lees hier het hele artikel!

Lees verder